Detalii la telefon 079-38-45-45

Printre suprafețele structurale se disting următoarele:

  • antic;
  • șagren;
  • moar;
  • crocodil;
  • metallic;

Vopseaua pulbere Antic se caracterizează prin proprietăți decorative excelente. Creează un strat texturat unic care imită aurul, argintul, cuprul, bronzul. Este adesea utilizată în interior pentru a crea un stil cu efect "antichizat"/vintage. Se descurcă ușor cu defectele produsului, denivelările și asperitățile suprafeței.

Vopseaua pulbere Crocodil creează un aspect al suprafeței care vizual și tactil amintește de pielea de crocodil. Nu cedează în calitățile sale antivandalism altor tipuri de vopsele structurale. Conferă produsului o unicitate și originalitate aparte..

Vopseaua pulbere Șagren, prin structura sa, amintește de coaja de portocală. Suprafețele vopsite cu acest tip de vopsea au un aspect foarte neobișnuit și original. Această vopsea ajută la protejarea produsului de diferite daune și influențe.

 Vopseaua pulbere cu efect de "metallic" este unul dintre tipurile de vopsele structurale, populară pentru acoperirea produselor metalice. Are o rezistență ridicată la decolorare, este rezistentă la temperaturi înalte, ecologică și sigură.

Vopseaua pulbere Moar creează un efect de suprafață aspră, care amintește de hârtia abrazivă. Are o aderență ridicată, conferind suprafeței acoperite o rezistență deosebită. Gradul de luciu variază de la 20% la 40%. Suprafețele de această structură au o rezistență ridicată la zgârieturi..

Abonați-vă la newsletter

Primiți prin e-mail actualizări despre cele mai recente produse și oferte speciale

Электронная почта

079-38-45-45

office@aib.md

Or.Chișinău, șos. Muncești 173

Rețele sociale

© 2012-2023 AIB GROUP SRL